Sponsdoosjes

 

Sponsdoosjes is een hele leuke en bijzondere goocheltruc. Het lijkt een beetje op een puzzel, maar heeft een heel verrassend (en onbegrijpelijk) einde.

De goochelaar heeft een zwart doosje. Hij opent dit en in het zwarte doosje zit een kleiner rood doosje. In dit rode doosje zit een gekleurd sponsballetje. Maar dit is niet zomaar een sponsballetje, maar een magische! Want als hij nu de sponsbal in het zwarte doosje doet, past het zwarte doosje ineens IN het rode doosje! De goochelaar haalt de zwarte er weer uit en laat zien dat als het balletje in het rode doosje zit, dit nu ineens in het zwarte past...

Maar als de goochelaar de gekleurde sponsbal in GEEN van beide doosjes stopt, ziet men dat het helemaal niet in elkaar kan passen, want beide doosjes zijn EXACT gelijk! En, als mega climax, past er sowieso niets in de doosjes, want er zit al wat in. Uit beide doosjes komt nog een gekleurde sponsbal.

Leuk, magisch, onbegrijpelijk en van Goochelen.nl, dus met de Nederlandse video uitleg van Ron! Makkelijk om te doen, iedereen kan dit!

Bekijk hier de goocheltruc: Sponsdoosjes

 

 Bekijk de goocheltruc:het gekleurde touw via youtube. 

 Truc gekocht?

Heb je de truc gekocht? Houd jouw persoonlijke code bij de hand en klik hier.

Bekijk hier meer goocheltrucs.